Kemps & Rijf Vitaliteit

Biocheck de ideale methode voor vermoeidheidsklachten en burn-out.

Wat kan deze methode voor jou betekenen?

Als je chronisch vermoeid bent, meten wij met onze software en E-health op het moment dat jij stilzit dat je autonome zenuwstelsel dezelfde stressactiviteit aangeeft als iemand die buiten aan het hardlopen is. En dat de hele dag door. Kun je voorstellen hoe moe je dan moet zijn? De Powered by BioCheck-app laat je herstelvermogen in rust en de belastbaarheid zien. Daarbij berekent en begeleidt de app op welk niveau je moet trainen waarbij je lichaam het meest in balans is. Tot slot laat de app zien of je na (in)spanning kan ontspannen door middel van de juiste ademhaling. Wij bieden hiermee een methode die je autonome zenuwstelsel weer in balans brengt en de belastbaarheid duurzaam herstelt.

Sta jij altijd aan?

    • Door werkdruk, social media, e-mails of andere prikkels die continue aanwezig zijn?

Perfectionist?

    • Altijd zorgen voor het beste resultaat liever zaken zelf doen, omdat je dan weet dat het goed gaat.

Altijd moe?

    • Het gevoel te hebben dat je niet bent uitgerust. Vaak zware ogen, veel gapen en veel behoefte aan slaap.

Waarom kiezen voor deze methode?

Als organisatie gespeciliseerd in het lichaam merken wij dat er veel behoefte is aan specifieke begeleiding op het gebied van vermoeidheidsklachten.
Veel van onze klanten ervaren vermoeidheidsklachten en hebben hun eigen belastbaarheid niet goed inzichtelijk. Door het inzichtelijk te maken middels data via de BioCheck-app kunnen wij onze klanten weer de grip terug geven over hun eigen energie. Wij zijn Powered by BioCheck.

LEER DE JUISTE ADEMHALING

Je leert weer te ademen zoals dat oorspronkelijk is bedoeld en we als baby van nature deden. Dit ter verbetering van jouw herstelvermogen in rust en daarmee jouw belastbaarheid. Daarnaast is een fysisch juiste ademhaling belangrijk om de zuurtegraad van het lichaam op peil te houden, zodat je o.a. minder kwetsbaar bent voor ontstekingen, bacteriën, schimmels en virussen.

TRAINEN BINNEN JE BELASTBAARHEID

Conditietraining met de app aan de hand van ons Chronisch Vermoeidheids Protocol (CVP) gebaseerd op jouw dagelijks gemeten niveau van belastbaarheid, ondersteund met extra zuurstof.

INZICHT IN JE DAGELIJKSE BELASTBAARHEID

Iedere ochtend na het ontwaken, maar voor het opstaan, doe je een ZeroCheck-meting van 6 minuten met de app, terwijl je de ademoefening doet. Hiermee wordt dagelijks inzicht verkregen in jouw stressniveau en mate van herstel middels realtimemonitoring van jouw hartslag, ademhaling en de hartslagvariabiliteit (HRV). Hiermee leer je luisteren naar je lichaam.

Besparingen voor je werkgever

Gemiddeld bespaart het Vermoeidheids Protocol € 30.000,- wanneer het protocol op tijd wordt ingezet. Het is natuurlijk voor jezelf heel prettig
dat je je weer sterk en vol energie voelt, maar voor je werkgever is het ook fijn. Doordat je veel sneller beter belastbaar bent keer je eerder terug
naar werk dan gemiddeld. Heeft je werkgever meer dan 20 mensen bij ons in het programma?
De meeste werkgevers zijn echt bereid te investeren in hun medewerkers, maar hebben het liefst wel dat het onderbouwd is (het liefst met data).
Dit kunnen wij voor jou en je werkgever bieden! Wil je meer weten hoe je je werkgever kan overtuigen? Neem dan contact met ons op voor meer
informatie.

83%
Is het percentage die vitaal en vol energie terug naar werk keert met nieuwe inzichten en tools om belastbaar te blijven.

16 dagen
Als je al 16 dagen eerder terugkeert dan de gemiddelde burn-out van 11 maanden, heeft je werkgever ons programma gratis ingezet!

1 jaar
Wanneer je klaar bent met ons programma kan je nog tot een jaar onze app en platform gratis gebruiken!