Corona/Covid-19

Revalideren na corona

Coronapatiënten zijn vaak langdurig ziek geweest en hebben na het herstel van het virus nog lang last van klachten. Uit onderzoek blijkt dat fysiotherapeuten een enorme meerwaarde kunnen hebben voor patiënten en hun herstel door middel van hulp, advies en begeleiding. Fysieke problemen kunnen hiermee beperkt en sneller opgelost worden. De fysiotherapeuten van Kemps & Rijf helpen je graag bij jouw coronarevalidatie!

Energie terugkrijgen na corona

Wist je dat iemand die een hele dag op bed rust dagelijks ongeveer 5% van zijn totale spiermassa en algemene conditie verliest? Hierdoor krijgen coronapatiënten die langdurig ziek zijn fysieke problemen. Denk bijvoorbeeld aan weinig energie, verminderd uithoudingsvermogen, zwakke spieren en pijn of stijfheid aan de gewrichten. Met fysiotherapie helpen we je om je spieren en conditie weer op te bouwen, op een tempo dat bij jou past!

Een persoonlijk herstelplan

We gaan samen aan de slag om jouw conditie en kracht te verbeteren en je vermoeidheid te verminderen. Door middel van een persoonlijk oefenschema pakken we geleidelijk aan dagelijkse activiteiten zoals wandelen, traplopen, fietsen of sporten weer op. Dit persoonlijke herstelplan zorgt uiteindelijk voor een prettige en effectieve, fysieke revalidatie!

Ruimere dekking vanuit basisverzekering

Vanuit de overheid is het basispakket uitgebreid voor ex-coronapatiënten met langdurige klachten. Wil je meer weten over de vergoedingen? Vraag er gerust naar bij één van onze medewerkers!

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Maak een afspraak