Second opinion

Twijfel?
Ga voor zekerheid!

Twee paar ogen zien meer dan één. Bij onzekerheid over een diagnose of behandelplan, is het daarom niet gek om naast je gebruikelijke therapeut iemand anders naar uw klachten te laten kijken. Een second opinion dus. Daar is absoluut niets mis mee; daar zal iedere behandelaar het over eens zijn. Jouw gezondheid is voor Kemps & Rijf namelijk het enige dat telt!

Is een second opinion iets voor mij?

Er zijn verschillende redenen om een second opinion aan te vragen. Dit kan op allerlei momenten in de behandeling. Bijvoorbeeld wanneer je niet het gewenste resultaat boekt of wanneer je meer zekerheid wilt over een diagnose voordat je een intensief behandeltraject aangaat. Tot slot kan het advies voor een second opinion ook van jouw behandelaar zelf komen. Iedereen heeft per slot van rekening eigen specialismen.

Hoe werkt het?

Heb je behoefte aan een second opinion? Dan kun je dat gerust aan jouw eigen behandelaar voorleggen. Zekerheid willen, dat heeft namelijk niets met wantrouwen te maken. Jouw behandelaar kan je, net als je huisarts, ook helpen met het vinden en benaderen van een andere deskundige. Deze neemt in de regel de behandeling niet over van jouw eigen therapeut.

Alles onder één dak

Kemps & Rijf is een multidisciplinair paramedischcentrum. Dat heeft als groot voordeel dat wij met meerdere specialisten onder één dak werken. Het extra paar ogen is dus altijd dichtbij. Wij verwijzen bij twijfel dan ook gerust door naar een collega voor een frisse kijk op de stand van zaken. Het gaat tenslotte niet om onze trots: het gaat om jouw gezondheid!

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Maak een afspraak