Fysiotherapie

Fysiotherapie voor een gezond en sterk lichaam

Fysiotherapie is een effectieve therapie bij pijn of beperkingen aan het ‘bewegingsapparaat’. Dit is alles in je lichaam dat zich bezighoudt met houding en beweging: spieren, zenuwen, banden en gewrichten. De meeste pijnklachten ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde beweging, overbelasting of een trauma.

We staan klaar om je te helpen!

De specialisten van Kemps & Rijf staan voor je klaar om je te helpen bij het behandelen van je klachten! Daarbij helpen we je bij het leren kennen en verbeteren van je lichaamshouding, de manier van bewegen en spierkracht, zodat klachten minder kans krijgen terug te keren en jij langer kunt genieten van een gezond en sterk lichaam.

Fysiotherapie Kemps & Rijf: een behandeling op maat

Elk lichaam is uniek! Daarom is ook elke behandeling toegespitst op jouw persoonlijke klachten, lichaam en levensstijl. Deze behandeling kan bestaan uit adviseren, informeren, oefenen en sturen van bewegingen, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining en het eventueel voorzien in hulpmiddelen. We pakken niet alleen het probleem aan, maar geven je indien nodig ook tips en oefeningen mee naar huis, zodat je jouw lichaam op de lange termijn het beste kunt onderhouden.

Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

Maak een afspraak